Dark kitchens

Een Dark Kitchen bij Food Union ontzorgt je op alle fronten. Een strakke HACCP keuken unit, met elektra, water en afvoer, en in te richten naar jouw eigen wens.

Uitermate geschikt om (warme) gerechten direct te bezorgen in de stad. Zo bieden we onder andere een apart adres aan waardoor je bij Thuisbezorgd en alle andere platformen zorgeloos aangemeld kan worden. Daarnaast zijn de units zo opgezet dat je optimaal en zo efficiënt mogelijk kan werken. Daarnaast, omdat het je eigen keuken is, kan je de set-up voor verpakkingen en materialen naar eigen wens inrichten.

Deelkeuken

Een flexibele werkplek met professionele keukenapparatuur, genoeg opslagruimte en goede koffie. Huur zoals het jou uitkomt: 24/7, 1 tot 3 dagen per week, of kom één dag productie draaien.

Kantoorruimte- en/of plekken

De modern ingerichte werkplekken zijn uitsluitend bestemd voor food professionals.

Een inspirerende plek waar start-ups en scale-ups elkaar vinden met tips, ideeën en samenwerkingen. Naast de vaste bureau plekken en flexplekken zijn er ook een drietal afgesloten bel- en overlegruimtes. Er zijn plekken op de begane grond aangrenzend aan de multifunctionele ruimte, en plekken op de mezzanine. Deze kijken uit op de deelkeuken en op de groene oase met vaste planten en kruiden.

Food Union

Vergaderruimte

Vergaderen bij Food Union is letterlijk een kijkje in de keuken nemen, een mooie start om jullie eigen keukenkastjes open te trekken en samen nieuwe plannen en recepturen voor het succes van jullie bedrijf te gaan bedenken!

De eventruimte in Rotterdam heeft en geeft een bijzondere beleving voor meetings, workshops en andere zakelijke events. Een plek aan de rand van de de stad waar je je even weg waant van de alledaagse afleidingen, waar jij je laat inspireren door de creatieve foodsector, onze hoge serviceniveau en de energie van een culinaire broedplaats.
Even uit je comfortzone maar waar je je toch prettig voelt waardoor barrières worden doorbroken. Food Union is vernieuwend, inspirerend & uniek. Onze vergaderlocatie in Rotterdam is perfect bereikbaar voor bezoekers en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Als kers op de taart hebben wij hebben een huis vol lekkerbekken die klaarstaan om jullie in de watten te leggen met de meest uiteenlopende keuzes voor ontbijt/lunch/diner. Immers, wie heeft er nou belangrijke keuzes gemaakt op een lege maag?

Inspiratie- en caféruimte

Kookstudio

De plek voor een inspirerende kookworkshop, met uitzicht op de professionele keuken.

Café- Restaurant

Deze gezamenlijke ruimte gebruik je om even te overleggen met je collega’s, een kopje koffie te drinken of tijdens de lunch één van de andere Keilepanders te ontmoeten die hier de gezamenlijke lunch gebruiken.

Event space

We hebben diverse ruimtes voor evenementen, allen licht, ruim en 5 meter hoog:

 • Keilezaal 1200 m2, grote zaal voor exposities, conventies of diners
 • Inspiratieruimte 105 m2, met een volledig glazen wand naar de professionele keuken, ideaal voor vergaderingen en kookworkshops
 • Café-Restaurant 100 m2, door de brede tribunetrap goed te gebruiken voor lezingen en presentaties. Maar ook zeker voor diners.

Food Union

Services

Apicbase

Je krijgt als lid van Food Union toegang tot het uitgebreide pakket van Apicbase. Menucalculaties, hygieneplan en voorraadbeheer zijn te gebruiken voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Bidfood

Inkopen gaan via Bidfood. En omdat iedereen (met zijn eigen account) bestelt, krijg je 6 dagen per week gratis geleverd, zonder minimale bestelhoeveelheid en met de grootste korting.

Startup/ scale-up advice (i.s.m. Verstegen Spices & Sauces)

Deelnemers bijstaan met expertise op gebied van:

 • Professionaliseren van het product
 • Advies omtrent verpakkingen
 • Regelgeving

Digital @ Food Union

 • Marketing
 • Website- webshop
 • Food fotografie
 • Film
 • Vermelding op Food Union kanalen

Food Union

Prijzen

ProductDeeltijd (1 tot 3 dagen per week)Full timeper dag (deel)
Dark kitchen€1150,- / €1250,- p/m
Deelkeuken€650,- p/m€950,- p/m€250,- p/d of €125,- per dagdeel
Kantoorruimte€225,- p/m
VergaderruimtePrijs op aanvraag

* prijzen zijn excl. 21% BTW

nl_NLDutch