Food Union

Food Circus

Maandag 13 juni 15-19 uur

Food Union Rotterdam
1 jaar in het Keilepand

Food Union Rotterdam is een uniek concept in een uniek pand. Het combineert het Food Union concept; een culinaire broedplaats met professionele deelkeuken en flexibele kantoorruimte waar bevlogen food-ondernemers aan hun creatieve ambities werken, met de inspirerende omgeving van het Keilepand in het dynamische M4H- gebied in Rotterdam.

Meer dan 30 food ondernemers creëren dagelijks het allerbeste eten vanuit de Food Union. Alle chefs koken vanuit passie en ervaring datgene waar ze zo ontzettend goed in zijn.

Wij nodigen je uit voor een inspiratieproeverij tijdens het Food Circus op 13 juni! Enthousiaste chefs en food & beverage producenten presenteren hier hun producten aan de zakelijke markt en de pers en daarnaast kan je ook kennismaken met ondersteunende services van Food Union. Één gezamenlijke creatie, vanuit het Keilepand!

Op zoek naar nieuwe trends? Nieuwe creatieve food-concepten voor jouw bedrijf? Kom proeven en laat je inspireren!

  Aanmelden Food Circus


  Voor eventuele extra vragen over dit event kunt u mailen naar foodcircus@foodunion.nl. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  Ook presenteren wij:

  Rotterdam Food Challenge

  Samen met Verstegen Spices en Sauces en Bidfood zijn we op zoek naar het lekkerste food idee van Rotterdam! Meer info zal tijdens het food circus worden gedeeld.

  Food Union Catering

  Vanaf nu verzorgen we ook gezamenlijk de bedrijfslunches met Food Union Catering, een totaal partner voor bedrijfscatering. Iedere dag de meest lekkere en gevarieerde lunches, met maar 1 aanspreekpunt en 1 factuur.

  nl_NLDutch