Food Union

BEDRIJFSCATERING

Proeflunch aanvragen
De luxe van de variatie door verschillende cateraars, maar toch met één aanspreekpunt en factuur. De wereldkeuken binnen bij jullie bedrijf!
De cateraars uit onze culinaire broedplaats, met passie voor hun product. Dat is de Food Union community.
Breng jullie kantoor community weer samen met deze heerlijke verbinder: de lunch.
01

De verschillende cateraars

Bij de Food Union zijn lokale ondernemers aangesloten die vanuit hun passie en enthousiasme de lekkerste gerechten maken, authentiek want ze koken waar ze mee zijn opgegroeid. Door de bedrijfscatering hebben ze gelijk een mooie financiële start en daarmee zekerheid om hun onderneming met aandacht te laten groeien.

02

De medewerkers van uw kantoor

Hoe fijn is het als de medewerkers tevreden zijn? Door de dagelijks wisselende lunch bieden we een gevarieerd, lekker en gezond aanbod. Gemaakt door authentieke ambachtslieden, dus originele en pure smaken. Aan creativiteit geen gebrek!

03

Office Management, finance en HR

Doordat Food Union Catering alles regelt, heeft u maar 1 aanspreekpunt en 1 factuur. Het gemak en kwaliteit van werken met 1 partij en de luxe van dagelijks verschillende cateraars.

beelden bij een klant

Foto grid van beelden bij een klantFoto grid van beelden bij een klantFoto grid van beelden bij een klantFoto grid van beelden bij een klant
04

DE FOOD UNION COMMUNITY

Door het aanbieden van cateringopdrachten, biedt de Food Union een interessante meerwaarde aan een startende cateraar. Hierdoor krijgen we meer aanvragen en kunnen we voor alle ondernemers de maandelijkse bijdrage zo laag mogelijk houden. Zodat meer enthousiaste food ondernemers hun culinaire dromen waar kunnen maken en gezamenlijk het culinaire landschap verrijken!

Ook kijken we naar de sourcing van onze producten, zodat waar mogelijk de lokale boer voorrang krijgt bij de inkoop. Ook hierin proberen we een voortrekkersrol te ontwikkelen

05

Duurzaamheid

Door middel van bedrijfscatering heeft Food Union de gelegenheid veel individuen tegelijkertijd te bereiken. Met de duurzame boodschap die Food Union verspreidt gebruikmakend van duurzame leveranciers, en een nauwkeurig afvalbeleid, streven we naar meer bewustwording en een betere leefwereld.

Fotoimpressie Food Union en extern

Proeflunch aanvragen

Een proeflunch is een rondleiding bij de ambachtslieden van Food Union. Tijdens een culinaire introductie (lunch max. 4 personen) wordt de lunch behoefte binnen jullie bedrijf besproken en hoe Food Union hierin kan voorzien.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Case study

Download hier de case study van ons werk bij architectenbureau MVRDV.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.